Toimunud näitused

Valgele Valgega projekti raames toimunud näitused ja loovtööde galeriid:

Leopardite toetuseks

Kunstiprojekti tublid keraamikud voolisid ja maalisid loomaaia leopardite toetuseks ligi 40 kiisukruusi! Supervoolijad on Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse noored, juhendajaks Ilme Vannas. Samuti paistsid silma Lahmuse kooli, Kiigemetsa kooli ja Nurme kooli voolitud kruusid, juhendajateks Aurelika Reiman, Meedi Ümer ja Maire Kaju!  

20 meeldejäävat ja säravat loovtööd 2015

Papiskulptuuride park

16. mai keskpäevaks oli Tondi Põhikooli korvpalliplatsi ümbritsev park papiskulptuure täis. Papiskulptuurid valmistati kunstiprojekti Valgele Valgega 2012 raames. Pargis viis väike nõid Merli läbi ka noorematele lastele mõeldud roherosina õppetoa, kus õpiti loodust hoidma, igapäevaelus mõistlikult asjadega ringi käima ning joonistati keskkonnateemalisi pilte. Samal ajal kui pisemad koos väikese nõiaga õppisid, viis Tallinna Keskkonnaameti jäätmehoolduse… Loe edasi Papiskulptuuride park

Jutukad koolitahvlid Tondi Põhikoolis!

Kolmapäeval, 8. mail tuunivad erikoolide lapsed Tallinna Tondi Põhikooli õuel tahvleid ning üheskoos avatakse ka näitus “Jutukad koolitahvlid”.

Kodutööd 2014

2014 kodutööd on väga hästi läbimõeldud ja teostatud. Fotod on tehtud fotograaf Lembit Kitseli poolt ja välja trükitud koopiakeskuses Niini ja Rauam.

Roherosinad

Valgele Valgega 2012: kodutööd